Енергия на работното място

  • Автор: ActaUni
  • Ниво: Начинаещ
  • 4 модула
Write your awesome label here.
Стартирайте курса днес
В това обучение ще научите повече за енергията на работното място. Кои задачи ви дават енергия и защо? И как да сте сигурни, че се възстановявате добре след дълъг и труден работен ден? Обучението съдържа три основни модула: „Изисквания и ресурси на работното място“; „Персонални ресурси“ и „Възстановяване“. Ако се интересувате само от един от тях, следвайте само него.
  • Видеа
  • Допълнителни материали: Енергия на работното място - работна тетрадка

Кои сме ние? 

Това обучение разработиха

д-р Яна Депре
Др. Яна Депре работи като изследовател във Факултета по трудова и организационна психология в Католическия университет в Льовен, Белгия. Има магистърска степен по трудова и организационна психология, педагогика, мениджмънт и икономика, след което защитава докторска степен на тема „Мечтателите, които вършат нещата или как лидерите могат да насърчат вътрешното организационно предприемачество“. 
Жечка Калинова
Г-жа Калинова има магистърска степен по икономика и е сертифициран бизнес аналитик от Британското компютърно общество. Основните й интереси са в областта на бизнес и социалните иновации, оптимизирането и управлението на процеси и проекти, използването на големи масиви от данни и изкуствен интелект в бизнеса. 
Десислава Иванова 
Г-жа Иванова има магистърска степен по инженерен дизайн. Специализирала е графичен дизайн, има интереси в областта на психологията, благосъстоянието в личен и професионален аспект, дигиталзацията на процесите, социални иновации и предприемачество.  Тя е дългогодишен експерт програми и проекти. 
Created with